23948sdkhjf

Stolte dækspecialister

Dæk Specialisternes Landsforening står pt uden formand.
DÆK - I betragtning af de udfordringer der nu endnu engang er i branchen – med færre solgte dæk målt mod tidligere år, kæder der kæmper med bundlinjen, enkelte værksteder der helt har måttet lukke, internethandlen der stiger og stiger og med dækpriserne, der er mere gennemsigtige end nogen sinde før – så kan vi i DSL være stolte at året 2014.

Sådan sagde formand Jesper Stokholm Sørensen forleden i sin beretning, da Dæk Specialisternes Landsforening holdt generalforsamling.

- Vi fastholder vores medlemsniveau fra tidligere år, så vi per 31. december 2014 talte 199 betalende medlemmer, dog med en lille nedgang fra 205 medlemmer i 2013, fortalte han videre.

- Økonomien er sund i foreningen, så vi er rustet til de ovennævnte udfordringer, som eventuelt vil kunne få indflydelse på medlemstallet fremover, sagde DSL-formanden.

Slut efter syv år

Årets general forsamling i Dæk Specialisternes Landsforening var som vanligt uden de store overraskelser, men bød alligevel på forandring.

Ved generalforsamlingen i måned 2011 blev der gjort op med de gamle kredse, og en ny bestyrelseskonstellation blev vedtaget. Ved den lejlighed blev formand Jesper Stokholm Sørensen og bestyrelsesmedlem Felix Ratgen genvalgt, men flere nye kom til med den nye struktur.

Henrik Bitzer repræsenterede på det tidspunkt Euromaster og er siden efterfulgt af Ove Eichler. Brian Lund tiltrådte som First Stops repræsentant og er fortsat i bestyrelsen, hvilket ligeledes gælder Preben Thinggaard, Ovethi.

På samme tid tiltrådte Per Kloster, Alcar Danmark, og Bjarke Larsen, Point S, i bestyrelsen, og efter fire år på posten har begge nu valgt at trække sig og overlade pladserne til nye kræfter. Per Klosters plads som repræsentant for de uafhængige dækspecialister blev ikke genbesat, men Point S har nu fået en ny repræsentant, nemlig kædens formand Stine Jonasson.

Jesper Stokholm Sørensen, som efter syv år på posten, har desuden valgt at træde tilbage fra formandsposten.

Han fortsætter dog sit arbejde i bestyrelsen som repræsentant for Super Dæk Service kæden. Bestyrelsen har endnu ikke valgt en formand – og Jesper Stokholm Sørensen varetager fortsat hvervet, indtil ny formand er fundet.

Ny formand for Point S

Stine Jonasson, indehaver af Point S Nykøbing Falster, er som den første kvinde blevet det nyeste medlem i Dæk Specialisternes Landsforenings bestyrelse. Hun er nemlig nyvalgt

Formand i Point S. Hendes far Per Mortensen har ejet forretningen i godt 45 år, og Point S Nykøbing Falster er også en af de gamle medlemsvirksomheder i DSL. Den har nemlig eksisteret siden 1922.

Stine Jonasson blev efter sin uddannelse som akademiøkonom med speciale i detailhandlen ansat i Ikea i Taastrup og arbejdede der som afdelingsleder i fire år. I 1997 var der dog kald efter hende i forretningen i Nykøbing Falster, hvor hun blev ansat af sin far.

Da Per Mortensen gik på efterløn i 2008, overtog den i dag snart 43-årige Stine Jonasson forretningen og er i dag eneejer af dækvirksomheden, som tæller en fast stab på fire ansatte.

I 2012 blev Stine Jonasson medlem af bestyrelsen i Point S, som siden medførte posten som næstformand, og ved seneste generalforsamling overtog hun formandsposten efter Jørn Krogsgaard.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125