23948sdkhjf

Dækproducent napper filmpris

International produktlanceringsfilm vinder Gold Award.
HÆDER To film lavet af dækproducenten Apollo Vredestein BV har fået tildelt en intermedia globe Gold Award ved den prestigefyldte World Media Festival i Hamborg. Filmene blev vist under den internationale produktlancering af Vredesteins Quatrac 5-helårsdæk og Snowtrac 5-vinterdæk. De er indspillet til brug på udstillinger, online og i butikker.

”World Media Festival - global konkurrence for moderne medier” sætter fokus på unikke produktioner af virksomhedsfilm, -tv, -internet, -internet-tv og -print på internationalt plan. Prisvinderne er anerkendt som de bedste inden for deres felt.

Arrangørerne af World Media Festival modtog intet mindre end 700 bidrag til denne internationale konkurrence, herunder de to kortfilm fra Apollo Vredestein. Der er optaget i Tyskland, Østrig og Holland. Disse flotte produktioner fik de tilstedeværende fagpersoners opmærksomhed og modtog den prestigefyldte intermedia globe Gold Award. Derudover blev de to film valgt som del af et udvalg af film, der blev vist ved en særlig forpremiere med henblik på at give inspiration på tværs af faggrænser. Denne forpremiere inkluderede også ”making of reel” af sæson 4 af Game of Thrones og en episode af BMWStories, hvilket understregede det indtryk, Vredestein-filmene gjorde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064