23948sdkhjf

Bedre plads til udstyret

BG Service i Viby har fået masser plads, og til receptionen i fredags lagde rigtig mange vejen forbi.
Udvidet Direktør Allan Nørgaard og samtlige medarbejdere vidste det godt. Pladsen havde længe været for trang på BG Service gamle adresse på Grenåvej ved Århus. Der stod reolerne så tæt, at det var nødvendigt at trække maven godt ind, når man skulle finde reservedele. Trapperne og et hus i flere plan, skulle man også leve med, men også de mange og generelt for små lokaler gav udfordringer på mere end én måde.

Alt det er slut nu, for det nye domicil på Jens Juuls Vej i erhvervskvarteret i Århus bydelen Viby, har alt det, som den gamle adresse ikke havde. Samtidig er man nu placeret et sted, hvor der er mange bilhuse og virksomheder med tilknytning til autobranchen.

Fredagens mange receptionsgæster i anledning af åbent hus og nyt domicil den 24. april fik da også syn for sagen. De blev vist rundt på et sted, hvor der er der masser af plads, store lyse værksteder, et stort og overskueligt lager og ikke mindst hus, hvor alt befinder sig i et plan.

Endnu mere diesel

Værkstederne, hvor der renoveres pumper, dyser og andet delikat udstyr, er indbydende, og der er også kommet en del nyt avanceret udstyr til. Med en ny maskine er man nu i stand til at finde frem til de rigtige shims til indsprøjtningsdyserne i én og samme arbejdsgang.

Selv om dysen eksempelvis indeholder fem shims, er det muligt at finde ud af hvilke af dem, der måske passer og ikke passer og samtidig afgøre, hvor store de i så fald skal være, så dysen kan overholde de snævre tolerancer.

Ved siden af maskinen står et stort reolsystem, og i hver af de mange skuffer er der et utal af shims, som hver ligger i små lufttætte æsker. At det er delikate sager, vidner de små spring, der er mellem de mange shims, som størrelsesmæssigt kun afviger nogle få hundrededele af én millimeter fra hinanden.





Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079