23948sdkhjf

Aprilsnar! – masser af fup med falske autonyheder 1. april

Traditionen tro leverede medier, firmaer og organisationer stribevis falske nyheder den 1. april. Motor-magasinet bringer her en oversigt over de auto-relaterede af slagsen, som vi er faldet over.
VÆRKSTEDSHUMOR Mr. Bean som ny vært på Top Gear, regeringen lancerer Fartlotto i forbindelse med de nye fotovogne, FDM køber reklamepladser på selvsamme vogne, Jan Magnussen ansætter Thorkild Thyrring som teamchef. Opfindsomheden var som altid stor, da dagens nyhedsstrøm blev garneret med en række falske nyheder, som det sig hør og bør den 1. april.

Motor-magasinet var også på banen med ”nyheden” om, at en reform af bilafgifterne var faldet på plads, hvor bilers farve, nummerplade og placeringen brændstofpåfyldning ville få indflydelse på afgiften.

Bilsitet Bilsektionen havde hele to fuphistorier. Den ene handlede om, at BBC havde fundet afløseren for den fyrede Jeremy Clarkson som vært på det populære tv-program Top Gear. Den nye vært bliver den engelske komiker Rowan Atkinson, bedre kendt som Mr. Bean og Blackadder og en lang række andre komiske roller. Bilsektionen skriver, at Rowan Atkinson ikke er på udebane, når omdrejningspunktet er biler. Han har blandt andet tidligere ejet en McLaren F1.

Bilsitet kunne også ”afsløre,” at justitsministeriet iværksætter et nyt initiativ, der skal imødegå kritikken om, at de nye fotovogne er en statslig pengemaskine. Justitsministeren oplyser ifølge Bilsektionen, at den intensiverede fartkontrol allerede nu har indbragt så store indtægter til staten, at det langt overstiger forventningerne og derfor har regeringen besluttet at kombinere den med et sindrigt bonussystem. Det indebærer, at alle bilister, som fotograferes med et optællingsnummer, som er direkte deleligt med 1000, vil modtage en udtrækningspræmie på 100.000 kroner. Er fotograferingsnummeret direkte deleligt med 10.000 vil genvinsten være hele 1.000.000 kroner.

Flere fotovogne
FDM har også lavet sjov med de nye fotovogne. Her er ”nyheden,” dog, at fotovognene har givet færre indtægter end forventet, hvilket har fået politiet til at sælge reklameplads på de nye ATK-vogne, der fra 1. april og foreløbig en måned frem vil bære FDMs logo og budskaber.

Fra Jan Magnussen Racing kom ”nyheden”, at teamet har ansat Thorkild Thyrring som teamchef til 2015-sæsonen, hvor den kendte racerkører og tidligere verdensmester fremover skal styre Jan Magnussens danske DTC-team.

Dækproducenten Continental kunne meddele, at de havde udviklet et nyt specialdæk til små bybiler, der sikrer høje mennesker bedre udsyn. Årsagen skulle være, at danskernes gennemsnitshøjde er øget med otte centimeter gennem de seneste 100 år samtidig med, at salget af små bybiler er eksploderet. Det giver store udfordringer til de høje mennesker, der har svært ved at bevare overblikket. Continental har udviklet det ny specialdæk Continental NearContact. Det skulle være udviklet ud fra det tyske ”hoch und schmall”-koncept og har standardstørrelserne på 17, 18 og 19 tommer og med en specieludviklet monteringsanordning vil bilen blive tæt på 20 cm højere end normalt. Det skulle giver føreren af eksempelvis en lille VW Up et overblik i trafikken, der er meget tæt på det man oplever i en stor SUV.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094