23948sdkhjf

Familierokader i det sønderjyske

Den 1. april flyttede Audi Service fra Sønderborg til Aabenraa - til gengæld kommer Seat service og en udvidelse af Volkswagens skadesværksted til byen.
BILSALG VW-mærkerne, VW, Audi og Seat rykker rundt i Sønderjylland. Audi Service Sønderborg sammenlægges med Audi Service Aabenraa, og det giver plads plads til nye kunder hos Volkswagen Service og Seat Service i Sønderborg.

- Vi glæder os meget til at byde Seat ejerne velkommen i Sønderborg. Seat er jo en del af familien, så dele og teknik er vi allerede opdaterede på. Nu ser vi bare frem til at få skiltet op, siger Ulrik Neerhøj, værkstedschef for Volkswagen Service og Seat Service.

Skadesværkstedet i Sønderborg rummer rigtig meget erfaring. Preben Hansen har været opretter på adressen siden 1977. Sammen med Claus Jørgensen og Kenneth Jørgensen, der er far og søn, bliver det et skadesværksted der samler kompetencer og erfaringer, der er gjort de sidste 60 år. Kenneth Jørgensen bliver ansvarlig for de mange forskellige tråde der skal væves sammen i en sådan afdeling.

Skadesværkstedet samler specialværktøj, avanceret udstyr og lignende i Sønderborg, så arbejdet kan være så effektivt som muligt. Bl.a. en 4-hjulsudmåler, der kan indstille avancerede assistentsystemer, og justere så alle funktioner bevares, eksempelvis efter en skade. 4-hjulsudmåleren er det nyeste udstyr på markedet og er godkendt til de nyeste modeller på Audi og Volkswagen.

Audi i Aabenraa

Der stilles særligt store krav at være Audi Servicepartner. Teknikerne skal have en speciel uddannelse der opdateres flere gange årligt, og der skal være specialværktøj og avancerede testere, som kan aflæse en Audis computere, identificere fejl og opdatere software.

Derfor har virksomheden valgt at lægge Audi Servicepartner Sønderborg og Aabenraa sammen til én stor Audi Servicepartner i Aabenraa, hvor kunderne fremover skal have deres Audi til service og hvor de udfører garantisager og kulance.

- Her har Audi ligget siden 1985, og de vil med garanti få den samme gode service, som de har været vant til i Sønderborg. Aabenraa har haft de gladeste kunder i Danmark to år i træk. Den titel vil vi gerne beholde,” udtaler Linn Marie Agerley, adm. chef hos Volkswagen Sønderborg og Aabenraa.

Den nuværende Audi Servicerådgiver Jørn Rasmussen bliver i Sønderborg som Servicerådgiver for Volkswagen kunder. Han vil i forbindelse med sammenlægningen have tæt kontakt med den nye Audi Servicerådgiver i Aabenraa, Claus Nielsen. Det sikrer, at overgangen fra Sønderborg til Aabenraa bliver så enkel og gnidningsløs som overhovedet mulig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204