23948sdkhjf

Tesla-direktør: Selvkørende biler om fem år

Det varer ikke mange år, før man vil se masseproduktion af selvkørende biler, lyder forudsigelserne fra Teslas direktør, Elon Musk.
FREMTID Elbiler vinder indpas, og det varer nok heller ikke mange år, før de selvkørendebiler biler blander sig i gadebilledet. For selvom det kan virke urealistisk, at det allerede er ved næste bilskift for forbrugerne, at en computer overtager kørslen fra mennesket, så er det Elon Musks forudsigelse.

Direktøren for Tesla regner nemlig med, at der er selvkørende biler til salg for den almindelige forbruger om fem år. Det fortalte han, da han optrådte ved Boao Forum i den kinesiske Hainan-provins.

- Hvis teknologien er moden, vil vi se en masseproduktion af selvkørende biler indenfor fem år, sagde Elon Musk ifølge South China Morning Post.

Allerede nu har elbilsproducent gjort en del af den selvkørende bil tilgængelig på markedet. Den seneste udgave af Tesla S kan med et tryk på en knap selv komme kørende hen til sin ejer. Funktionen kan dog for nuværende kun bruges på privat grund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078