23948sdkhjf

Skibonitter fokuserer på motorsport og tuning

Knap hundrede gæster lagde vejen forbi KK Autoteknik udenfor Skive, da de afholdt et arrangement med fokus på motorsport, autoelektronik og reservedele.
I tre år har Karsten Kjeldsen, ejer af KK Autoteknik, afholdt temaaftner, hvor der har været 30 tilmeldte. Men 16. december var der hele 96, der mødte op på adressen i Oddense uden for Skive. På plakaten var en aften med spændende oplæg fra blandt andre Niels Becker, racerkører inden for drifting, fire leverandører og naturligvis Karsten Kjeldsen selv.

- Jeg afholder disse arrangementer for at give de unge mulighed for at se og røre. Det giver en god stemning med en masse spørgsmål og en god dialog, som man ikke opnår ved blot at reklamere, siger Karsten Kjeldsen.

Ikke sidste gang

Firmaet KK Autoteknik er et autoværksted, der specialiserer sig indenfor motorsport, chiptuning, dieselteknik og autoelektronik. Siden 1998 har Karsten Kjeldsen arbejdet med motorsport, og temaaftenen gav ham mulighed for at vise de unge mennesker, hvad der kan laves ved deres racerbil. Det handler både om motorrenovering og montering af ny motorstyring. Det har han eksempelvis hjulpet Niels Beckers driftteam med siden i sommer, hvor han har justeret hans biler.

Derfor var Niels Becker naturligvis en del af arrangementet, der med spisning, oplæg og afsluttende snakke varede omkring fem timer. Udover Niels Becker var leverandørerne Liqui Moly og Danspeed til stede, ligesom blev holdt oplæg om motorstyring og racingudstyr. Og selvom Karsten Kjeldsen og hans eneste ansatte har brugt omkring en uge på at forberede arrangementet, så har det været det hele værd.

- Jeg er rigtig godt tilfreds, og vi blev jo nærmest overrandt af mennesker. Så det har været det hele værd at afholde dette arrangement, og det er bestemt ikke sidste gang, vi gør det, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078