23948sdkhjf

Nokian udnævner ny topchef

Ari Lehtoranta afløser Kim Gran som koncernchef for den finske dækproducent Nokian Tyres.
Bestyrelsen for Nokian Tyres har udnævnt 51-årige Ari Lehtoranta som den nye præsident og Chief Executive Officer hos Nokian Tyres. Han påbegynder sin ansættelse 1. september 2014 og sætter sig i direktørstolen 1. oktober 2014. Ari Lehtoranta kommer fra en stilling som Executive Vice President for Central-og Nordeuropa i den finske ingeniørvirksomheden Kone Corporation.

Nokian Tyres’ nuværende præsident og administrerende direktør, Kim Gran, vil fortsætte i sin stilling indtil 30. september 2014 og vil derefter gå på pension. Kim Gran har været chef for virksomheden siden 2000 og vil fortsætte i bestyrelsen for Nokian Tyres.

- Ari Lehtoranta har en stærk international ledelseserfaring og en imponerende track record for at opnå positive resultater. Jeg er overbevist om, at Nokian Tyres under hans ledelse vil fortsætte den vellykkede strategi om lønsom vækst , siger Petteri Walldén, der er formand for bestyrelsen.

- Jeg gerne takke Kim Gran for hans fremragende arbejd. I løbet af sin 14 år ved roret, er Nokian Tyres blevet den mest indbringende dækproducent i verden. Ejerne har været vidne til selskabets aktieværdi er vokset tifold, og de fremragende profit niveauer har aktiveret en generøs udbyttepolitik. Jeg er meget glad for, at virksomheden kan udnytte hans enestående ekspertise i bestyrelsen arbejde, " fortsætter bestyrelsesformanden.

Ari Lehtoranta udtaler:

- Jeg ser frem til den nye udfordring. Mit mål sammen med det erfarne ledelsesteam at skrive nye kapitler til succeshistorien om Nokian Tyres . Jeg er overbevist om, at vi vil være i stand til at videreudvikle virksomheden og opfylde de strategiske mål for virksomheden også i fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078