23948sdkhjf

Kevin Magnussen kværner 102 omgange i Bahrain

Kevin Magnussen fik taget lidt revanche for søndagens skuffende Formel 1-grandprix i Bahrain, hvor han udgik.
Kun to dage efter Formel 1-grandprixet i Bahrain ser Kevin Magnussens McLaren-bil igen ud til at fungere.

Tirsdag gennemførte danskeren 102 omgange, og dermed fik han testet bilen godt og grundigt i forhold til søndagens grandprix, hvor han skuffende måtte udgå.

Kevin Magnussen blev noteret for den fjerdebedste tid ud af de 11 Formel 1-kørere, der var blevet i Bahrain for at få mere træning i bilerne.

Mercedes-køreren Nico Rosberg kørte den bedste omgang i tiden 1.35,697 minutter, og han gennemførte hele 121 omgange. Det var flest omgange af alle kørerne.

Ligesom i testkørslerne op til grandprixet var Kevin Magnussen langsommere end Nico Rosberg, og tirsdag lød den hurtigste omgang på 1.36,634 minutter - godt et sekund langsommere end den 28-årige tysker.

Tiderne kan dog ikke bruges til så meget, da kørerne tester forskellige ting og ikke udelukkende fokuserer på at køre hurtigst.

McLaren oplyser, at denne uges testkørsler "giver mulighed for at indsamle værdifuld og dybdegående analyser", så holdet kan "øge sin viden om og forståelsen af bilen".

Vigtigst for Kevin Magnussen var derfor, at han var i stand til at gennemføre de 102 omgange "uden problemer". Det var næstflest af de 11 kørere.

Det giver måske racertalentet lidt mere tryghed inden de kommende opgaver i Formel 1-sæsonen.

Onsdag skal Kevin Magnussen teste bilen igen, og der vil fokus være rettet mod specifikke komponenter i bilen.

Næste Formel 1-grandprix afvikles i Kina den 20. april.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078