23948sdkhjf

McLaren er klar til drastiske ændringer af bilen

Kevin Magnussens arbejdsgiver har en plan B klar, hvis ikke det lykkes at få mere fart i bilen.
Formel 1-grandprixet i Barcelona i sidste weekend blev endnu engang en skuffelse for Kevin Magnussens McLaren-team, der kæmper med at skrue en bil sammen, der kan følge med konkurrenterne.

Flere forbedringer er i støbeskeen og vil blive rullet ud hen over de kommende grandprixer i Monaco, Canada, Østrig og på Silverstone-banen, hvor der køres i begyndelsen af juli.

Men ingen ved, om de rykker nok ved bilens fart. Heller ikke teamet løbschef Eric Boullier.

- Jeg tror, at svarene på, hvor langt vi er fra at indhente de andre, først falder mellem Østrig og løbet på Silverstone, der foregår 6. juli.

- Jeg siger ikke, at vi vinder på Silverstone, men jeg siger, at vi ved mere om vores muligheder, når vi når derhen, siger Boullier ifølge Reuters.

Han afslører samtidig, at teamet allerede nu overvejer, om man skal gå en helt anden vej end hidtil, hvis ikke mekanikken spiller.

- Jeg tror ikke, at vi begynder at skifte fokus over til 2015. Men det er muligt, at vi trækker en streg efter Silverstone og forsøger med mere radikale koncepter, siger han.

McLarens krise giver udslag på flere fronter. Sportsligt er det ikke lykkedes at hente point i de tre seneste løb, og økonomisk står man uden hovedsponsor.

Boullier tror dog på, at banen i Monaco, hvor det kommende grandprix skal gøres, kan give lidt medvind.

- Vores bil er godt afbalanceret i langsomme sving og har gode køreegenskaber, så vi bliver måske ikke så hårdt ramt i Monaco, mener chefen.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093