23948sdkhjf

Breaking: To grossister i alliance

Mekonomen Group indgår leveringssamarbejde med Auto-G i Danmark.
Mekonomen Group, som i fredags lukkede 25 af sine 28 afdelinger i Danmark, har indgået en leveringsaftale med den danske indkøbsforening Auto-G, som bliver støtteleverandør til Mekonomens 335 værksteder, Mekonomen Autoteknik og MekoPartner i Danmark. Samarbejdet indebærer, at værkstederne får flere daglige leverancer fra Auto-G som supplement til leverancerne fra Mekonomens centrallager i Sverige.

- Vi indgår samarbejdet med Auto-G for at øge leveringsfrekvenserne og sikre konkurrencedygtige vilkår for vores tilsluttede værksteder. Auto-G vil komplettere Mekonomens leverancer og give vores tilsluttede værksteder inden for Mekonomen Autoteknik og MekoPartner bedre muligheder for at drive deres forretning, siger Christer Blohm, adm. direktør for Mekonomen i Danmark, ifølge en pressemeddelelse.

Leveringssamarbejdet med Auto-G garanterer Mekonomens værksteder i Danmark mindst to daglige leverancer udover de daglige leverancer fra Mekonomens centrallager i Sverige, oplyses det.

Auto-G vil tilbyde værkstederne konkurrencedygtige vilkår, tre års garanti på reservedelene samt lagerføre ProMeister-sortimentet i samtlige afdelinger i Danmark. Samarbejdet starter omgående, oplyser Mekonomen.

- Vi ser frem til at udvide vores forretning gennem leveringssamarbejde med Mekonomen i Danmark. Mekonomen konceptværksteder vil have adgang til en bred vifte af reservedele på konkurrencedygtige betingelser, med flere daglige leverancer. Vi vil også sikre, at vores sortiment bliver udbygget. Det sker blandt andet ved at tage ProMeister bremseskiver og klodser i alle vores afdelinger, siger Jan Christensen, formand for Auto-G.

- Vi forventer, at denne aftale giver os en unik mulighed for at udvide samarbejdet med vores nuværende leverandører, tilføjer han.

Auto-G er en indkøbsforening bestående af 44 selvstændige reservedelsgrossister i Danmark med fælles indkøbsaftaler for reservedele. Inden for selskabet findes også værkstedskonceptet Autoplus med 134 medlemsværksteder i Danmark. Auto-G er medlemmer af Group Auto International.

Mere på www.autog.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078