23948sdkhjf

Ny luft til Nordenskov

Nordenskov Industrimontage er ved at være på ret køl igen efter total-opbremsning som følge af krisen.
Det har været trælse år for Nordenskov Industrimontage. Til gengæld var årene op til totalkollapset i 2008 også for gode til at være sandt, erkender Jens Kristian Vestergaard Sørensen.

- Det niveau når vi aldrig igen. Det sprøjtede bare ud med nye malerværksteder og helt nyt inventar overalt, siger han, der i 1984 lagde ud med montagearbejde, men i de senere år udelukkende har gjort det i malerkabiner.

- Hvor det før var nye kabiner, har det, der har fået os tilbage på sporet, været effektiviseringsløsninger, ved hjælp af styringer, vi selv har udviklet, siger Jens Kristian Vestergaard Sørensen til JydskeVestkysten.

Et helt oplagt sted at spare penge er på varme ved genindvinding på den meget store varmegennemstrømning, der skal være på alt, der har med malerkabiner at gøre.

Og så overvejer NIM at tage nye arbejdsområder ind.

- Vi sidder nok på 60 procent af markedet for autolakerer og småindustri, med vores malerkabiner NIM Speed Paint, og der bliver vi ikke meget større, siger Jens Kristian Vestergaard Sørensen.

NIM, som har ni medarbejdere, nåede i 2013 en bruttofortjeneste på 8,6 millioner kroner. De foregående tre år tjente virksomheden i alt kun en halv million kroner, oplyser avisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078