23948sdkhjf

LAKspecialisten overtager lakereri i Tirstrup

Den 1. januar 2014 overtog århusianske LAKspecialisten driften af Djurs Auto & Industrilakering.
Efter mange år som ejer af Djurs Auto & Industrilakering er Klaus Jensen klar til at flytte fokus mod sin anden afdeling, nemlig Djurs Antirust & Servicecenter. Her håndteres garantisager på korrosion i vognbunde for flere bilimportører. Derfor overlader Klaus Jensen nu ejerskabet til LAKspecialisten A/S, der ejes af Jens Düring og Lasse Jæger Jensen.

Djurs Auto & Industrilakering håndterer i dag alle former for lakopgaver, og det er netop autolakeringsopgaverne som LAKspecialisten fortsætter med fra årsskiftet.

Samme ånd

Ejerskiftet resulterer ikke i forandringer for Djurs Auto & Industrilakerings kundekreds.

- Værkstedet kører videre i samme ånd og med det samme team som altid, siger Klaus Jensen og fortsætter:

- Værkfører Christian Hindrichen forbliver kontaktpersonen, og den daglige dialog mellem værkfører og kunder vedbliver. Min kone Anja og jeg vil endvidere stadig være i huset, idet vores nye virksomhed Djurs Antirust og Servicecenter huses her, siger Klaus Jensen.

Et spændende nyt år

Både Jens Düring og Lasse Jæger Jensen glæder sig til at tage hul på 2014 med den nye afdeling.

- Det er rart at vide, at vi overtager et super erfarent og dygtigt team, som Djurs Auto & Industrilakering består af. Det giver en tryghed og tilfredshed hos kunderne, og sådan bør det også være. Så vi ser i den grad frem til at være en del af holdet i Tirstrup, hvor vi fortsætter det høje kvalitetsniveau, som også LAKspecialisten er garant for, siger Lasse Jæger Jensen, der udover ejerskabet af kæden også har været mangeårig formand i FAI, og nu bestrider posten som næstformand i AutoBranchen Danmark, fusionen mellem FAI og D.A.F.

I samme hus

Den nu tidligere ejer, Klaus Jensen, er glad for overdragelsen og kan nu koncentrere sig om at drive Djurs Antirust og Servicecenter.

- Jeg er stolt over at kunne overdrage vores virksomhed til en kompetent autolakeringsvirksomhed som LAKspecialisten og på den måde føre vores virksomhed videre. Samtidig giver det os luft til at videreudvikle vores afdeling, Djurs Antirust og Servicecenter. Her varetager vi i dag garantisager på korrosion i diverse vognbunde for flere bilimportører. Vi blæser skånsomt vognbunde med tøris for at fjerne opstået rustdannelse, efterfulgt af behandling med produkter forskrevet af den enkelte bilimportør. Det er vores helt klare overbevisning, at der i fremtiden vil være et stigende marked for dette. Derfor ønsker vi at udvikle afdelingen og være forrest i feltet for at imødekomme den øgede efterspørgsel, siger Klaus Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.121