23948sdkhjf

Kom til Klampenborg Classic

Racer-event på Charlottenlund Travbane søndag 1. juni kl. 10-16.
- Vi ser frem til at byde alle velkommen til det 30. "Klampenborg Classic" et jubilæumsår i nye rammer, som i år bliver afholdt på Charlottenlund Travbane.

Galopbanen er blevet opkøbt af nye ejere, og desværre har det ikke været muligt i år at få arrangementet til at lykkes der, siger arrangør, RacingCatering ved Kim Polte.

- samt ikke mindst deres chauffører, co-drivers , børn og masser af gående publikum ligesom, der har været i de sidste 29 år på Galopbanen. Alle er velkommen med eller uden køretøj/børn og hund, tilføjer han.

- Dette store klassikermøde blev sat i scene i Klampenborg for 30 år siden, på den gamle galopbane som et møde for MG ejere og andre med hang til gamle biler og motormekanik. Skægt nok set i lyset af dette fejrer MG klubben i år deres 60 års virke i Danmark sammen med vores 30 år her i Klampenborg, vel mødt alle sportsvognsfreaks, siger Kim Polte.

Der bydes blandt andet på rød 18 meters Cat Walk rampe. Her præmieres et stor antal køretøjer. Alt dette kædet samme med tidstypisk musik, underholdning og stor støtte af Charlottenlund Travbane, Veteranposten, Harald Nyborg, Mammen & Drescher samt ikke mindst Midland Oil Danmark.

- Også i år opstilles et auto/stumpemarked samt relateret isenkram, siger Kim Polte.

Mere på www.klampenborgclassic.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063