23948sdkhjf

Magnussen starter som otter i Bahrain

Kevin Magnussen kunne ikke følge med de allerbedste i kvalifikationen til Bahrains Formel 1-grandprix.
For første gang i denne sæson blev Formel 1-køreren Kevin Magnussen slået af sin McLaren-teamkammerat, Jenson Button, i en kvalifikation.

Magnussen starter søndagens grandprix i Bahrain som nummer otte, mens Button indleder sæsonens tredje løb som sekser. Det står fast efter lørdagens kvalifikation.

Mens Button blev noteret for tiden 1.34,387 minutter, klokkede Magnussen 1.34,712 minutter i Q3, hvor der kæmpes om pole position.

Danskeren var niendehurtigst i Q3, men på grund af en straf til Daniel Ricciardo (Red Bull) starter Magnussen som nummer otte. Ricciardo var ellers tredjehurtigst på banen.

Magnussen var syvendehurtigst i Q1, hvor de første seks kørere skilles fra. I Q2, hvor yderligere seks blev sorteret fra, blev Magnussen noteret for den niendebedste tid, og dermed var han klar til Q3, hvor kun de 10 bedste var med.

Her kunne Magnussen ikke følge med de bedste. Helt i front var Mercedes nok engang altdominerende. Nico Rosberg starter som etter lige foran holdkammeraten Lewis Hamilton.

Rosberg var halvandet sekund hurtigere end Magnussen. Netop Rosberg topper VM-stillingen efter de første to løb. Hamilton er toer, mens Magnussen er nummer fem efter sin andenplads i Australien og niendeplads i Malaysia for en uge siden.

Verdensmester Sebastian Vettel (Red Bull), som har vundet VM-titlen de seneste fire år, skuffede fælt og starter kun som nummer 11 i Bahrain. Det er anden gang ud af tre mulige, at Vettel ikke kommer blandt de 10 bedste i kvalifikationen i år.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079