23948sdkhjf

Starter som otter: Utilfreds Magnussen i Bahrain

Kevin Magnussen håber på, at McLaren-bilen er mere konkurrencedygtig i søndagens løb efter sløj kvalifikation.
Den danske Formel 1-stjerne Kevin Magnussen er ikke tilfreds med sig selv efter lørdagens kvalifikation til Bahrains Grand Prix.

Magnussen starter søndagens løb som otter.

- Jeg er ikke helt tilfreds med min kvalifikation i dag for at være ærlig. Vi havde håbet på, at de kølige temperaturer ville give os en større fordel og hjælpe os lidt mere, men det fungerede ikke på den måde, siger Magnussen i en pressemeddelelse.

Holdkammeraten Jenson Button gjorde det bedre og starter som sekser. Det er første gang i år, at Magnussen taber til Button i en kvalifikation. 2-1 fører Magnussen det regnskab.

- Jenson gjorde det godt, og han fik lidt mere ud af bilen, end jeg gjorde, og jeg tror, at det var det maksimale, man kunne få ud af bilen i dag.

- Vores løbstempo kan være bedre end vores kvalifikationstempo, og vi skulle gerne være lidt mere konkurrencedygtige på grund af det. Vi bør kunne kæmpe med om pointene.

- Men først og fremmest har jeg brug for en god start i morgen. Jeg vil ikke have min frontvinge beskadiget i første sving, siger Magnussen med henvisning til det, der skete for ham for en uge siden i det malaysiske grandprix.

Søndagens løb starter klokken 17.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097