23948sdkhjf

I Poloklassen er konkurrencen vildest

B-segmentet er på vej til at blive klassen med den mest indædte konkurrence. Stadig større efterspørgsel, stadig flere modeller og hele tiden lavere priser. Her er klassens syv mest aktuelle.
Hyundai i20: Hyundai har haft absolut held med den nuværende i20, og liner nu op til næste model. Foreløbigt lægger koreanerne især vægt på bilens design, men vi tør godt gætte på motorerne: 4-cylindrede benzin og diesel. Klar til lancering i foråret 2015.

Mazda2: Japanernes officielle billeder af den kommende 2’er lader ingen i tvivl: Her er en Mazda2, den mindste fra Mazda. Men rent teknisk er bilen langt mere i familie med Mazda3, idet den nye 2’er også er konstrueret som en konsekvent SkyActiv-bil med høj kompression og lav vægt. Lancering foråret 2015.

Mitsubishi Space Star: Japanerne er midt i en relancering af mærket efter den store tsunami i landet. Også her i Danmark vil mærket frem igen, første stærke træk er lanceringen er B-segmentbilen Space Star til priser fra 90.000 kroner. Hidtil billigste i denne klasse koster 10.000 kroner mere. Space Star er netop lanceret.

Opel Corsa: Kabinen, såvel som det ydre, får et gevaldigt løft med lanceringen af den nye Opel Corsa. Under motorhjelmen vil der være frit valg mellem både benzin- og dieselmotorer. Opel fremhæver selv deres 1-liters 3-cylindrede turbobenzinmotor, der kan yde op til 115 hestekræfter. Klar til salg næste forår.

Suzuki Swift: Den nye Swift ligner sig selv, men en opdateret motor med to indsprøjtningsdyser pr. cylinder har forbedret forbruget markant. Seneste bilsalgs-top 20 har givet Swift comeback blandt det mest solgte biler i Danmark. Er lanceret.

Toyota Yaris: Netop nu åbner Toyota for salget af den nye Yaris. Med meget ændret front, ny kabine og let ændret hæk, samt meget skarpe priser, vil Toyota-Danmark tilbage på førstepladsen i B-segmentet. Lancering i midten af august.

Volkswagen Polo: Bilen, der lægger navn til klassen, blev fornyet ved indgangen til denne sommer. Klassiske VW-dyder som nydeligt, ikke for smart, design, masser af sikkerhedsudstyr og sandsynlighed for en god brugtværdi er faldet i købernes smag. I seneste salgsstatistik er Polo oppe som nummer ti. Er lanceret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094