23948sdkhjf

Farvel til Bent Mikkelsen

Velbesøgt afskedsreception for DBI-direktør, som stopper med udgangen af juni.
En lang række bilimportører, dæk-, motorsports- og autobranchefolk var onsdag eftermiddag den 25. juni mødt frem på Josty på Frederiksberg for at sige farvel til direktør for De Danske Bilimportører (DBI), 69-årige Bent Mikkelsen, som med udgangen af juni trækker sig efter 18 år på direktørposten hos DBI, 22 år i foreningen og 25 år i autobranchen.

Blandt de mange gæster sås ud over de mange repræsentanter for autobranchen blandt andre en række af tidligere DBI-formænd, så som Jørgen Christiansen, Johnny Berntsen og Preben Stenkjær, tidligere trafikminister Flemming Hansen og direktør for Messecenter Herning, Georg Sørensen.

DBI-formand Kristian Krapper, Toyota, takkede i en tale Bent Mikkelsen - og hans kone Birthe for lån at Bent Mikkelsen - for hans "fænomenale indsats" for branchen - blandt andet indsatsen mod de værdibaserede registreringsafgifter.

- Den store sejr er ikke kommet endnu, men jeg er sikker på, at du har været med til at skabe grundlaget for en snarlig ændring til tekniske baserede afgifter, sagde Kristian Krapper og roste Bent Mikkelsen for meget tilfredse medlemmer, et godt ry til DBI og for at have let ved at få politisk taletid.

I sin tale hæftede Bent Mikkelsen sig ved en række ændringer og resultater i branchen gennem de 18 år samt bilens teknologiske revolution.

- Jeg skal ikke give gode råd til min efterfølger, men kan ikke lade være med at sige: Pas nu godt på sekretariatet, sagde han og sluttede af med en gammel bøn - med et glimt i øjet om de mange udfordringer for bilbranchen:

- Kære Vorherre, lad det ikke blive værre.

Ny midlertid adm. direktør for DBI er per 1. juli 59-årige Gunni Mikkelsen, som i fire år frem til april i år var næstformand i DBI (som repræsentant for lastbilerne) og fra 2001 og frem til januar 2014 var adm. direktør for Iveco Nordic A/S og de fire skandinaviske lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111