23948sdkhjf

Nyt brændstof med bedre økonomi

I jagten på mere energieffektive brændstoffer har Statoil lanceret en ny og forbedret benzin og diesel.
Fremover kommer danskerne til at putte miles i tanken, hvis de vælger benzin- og dieselhanerne hos Statoil. De har nemlig lanceret brændstofferne miles 92, miles 95 og miles diesel. Ved regelmæssig brug giver det op til 2,7 procent forbedret brændstoføkonomi for benzin og op til 1 procent for diesel.

- Uden ekstra omkostninger for de danske bilister tilbyder Statoil nu en ny og forbedret benzin og diesel, der kan spare brændstof. Vi har foretaget både laboratorietest og test hos vores kunder, som viser, at man kan køre længere på en tankfuld miles sammenlignet med vores tidligere brændstof, siger Fuel direktør Peter Rasmussen og fortsætter:

- Det er lykkes os at sammensætte de nye brændstoffer, således at literprisen bliver den samme, og derfor går besparelsen direkte til kunderne.

I den nye benzin er der tilsat et nyt additiv, som er blevet til i samarbejde mellem Statoils egne teknikere og et af verdens ledende virksomheder inden for udvikling af additiver. Benzinadditivet indeholder en ny komponent, der reducerer friktionen i motorens bevægelige dele, ligesom det går ind og smører de steder i motoren, hvor almindelig motorolie ikke kan nå ind. Det giver en direkte effekt på brændstofforbruget.

I dieselversionen er der tilsat et nyt rengøringsprodukt, kaldet detergents dispercent, der giver renere dyser og dermed mindre effekttab i motoren, hvilket giver en bedre udnyttelse.

Det er allerede muligt at tanke de nye brændstoffer på alle Statoil fuld service stationer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079