23948sdkhjf

Nordisk Dækimport og Nissens røg ud af de 100 rigeste

Autobranchen er repræsenteret på seks pladser i dette års "Danmark 100 rigeste" fra Berlingske Business.
Berlingske Business har offentliggjort deres årlige opgørelse over private formuer i Danmark, også kaldet "Danmarks 100 rigeste". Her er autobranchen igen i år repræsenteret på flere af de 100 pladser, men familien Kristensen, der står bag Nordisk Dækimport, er en af dem, der i år har måttet se sit navn forsvinde fra listen. Det samme gælder kølerproducenten Alan Nissen, K. Nissen International.

Formuerne hos de to er i 2013 ikke faldet i forhold til sidste år. Den er stadig 850 millioner kroner, men det var altså ikke nok til at mænge sig med de 100 millionærer og milliardærer på listen.

Det er stadig folkene bag Semler-koncernen, familierne Mourier, Christiansen og Nielsen, der fører den interne autobranche-kamp om at sidde på den største formue. De her føjet en millard kroner til bankkontoen og med samlet 4,4 millarder kroner har de i år plads nummer 17. Autobranchen er repræsenteret på i alt seks pladser, og den nye mand på listen er Bent Jensen, manden bag T.Hansen-kæden. De sidste fire år har omsætningen ligget i overkanten af 800 millioner kroner årligt, skriver Berlingske, og det har alt sammen været med til at sikre Bent Jensen en formue på en milliard kroner og plads nummer 98.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063