23948sdkhjf

Endnu en værkstedskæde

Autoteknik-værksteder er gået til FTZ for at etablere en alternativ værkstedskæde.
Motor-magasinet skrev i torsdags, at au2parts bebuder en ny tredje værkstedskæde i slipstrømmen på Mekonomens lukning af grossistens 25 ud af 28 afdelinger. Også autogrossisten FTZ pusler med en ny værkstedskæde. Det skyldes blandt andet, at en række Autoteknik-værksteder er gået til FTZ for at få et alternativ på benene.

"Situationen med Mekonomen er kommet bag på de fleste af os. Det vil – uanset hvordan det bliver præsenteret – få indflydelse på driften af vores virksomheder. Tilsammen er vi en gruppe af sunde værksteder med sunde værdier og et sammenhold, der skal føres videre på en sund platform. Vi har brug for stabilitet, så vi kan fokusere på driften og rentabiliteten af vores værksteder", skriver indehaver Svante Kragh Jensen, Mekonomen Autoteknik Vejle ApS, i en mail som Motor-magasinet er kommet i besiddelse af.

"Derfor har jeg de seneste dage arbejdet hårdt på at skabe fundamentet til en model, hvor vi kan videreføre det, vi allerede har, men med minimale ændringer i vores hverdag. Det fundament har vi nu på plads", tilføjer han.

Der afholdes således to informationsmøder om indholdet i dag mandag den 22. december - kl. 9–11 på Scandic Roskilde og samme dag kl. 14-16 på Kryb I Ly Kro i Fredericia.

På møderne deltager også adm. direktør Michael Juul Hansen, FTZ, som vil orientere om det nye koncept, samt Michael Mikkelsen, der blandt andet har en baggrund hos Carepoint og med kædeaftaler.

Det er ikke lykkedes Motor-magasinet at få en kommentar fra Svante Kragh Jensen, men til Motor-magasinet siger Michael Juul Hansen til avisen:

- Der er opbrud og stor forvirring blandt værkstederne for tiden. Og vi stiller gerne op, når vi bliver bedt om det. Vi lancerer en ny værkstedskæde, hvis der er opbakning til det mandag, men jeg fornemmer stor interesse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125