23948sdkhjf

Også Auto-G gearer op

De 44 Auto-G-grossister mærker konkurrents lukning af afdelinger.
Motor-magasinet skrev torsdag, at konkurrenterne gearer op efter den bebudede Mekonomen-lukning i Danmark, idet både FTZ og au2parts allerede et par dage efter nyheden havde ansat flere medarbejdere fra Mekonomen. Det gælder også den tredje store grossist-sammenslutning, den landsdækkende indkøbsforening Auto-G, som tæller 44 autogrossister i Danmark.

- Jeg har allerede haft fire jobsamtaler og ansætter sikkert et par nye medarbejdere fra Mekonomen i Hillerød, ligesom jeg allerede har fået 10-15 nye kunder, sagde direktør Michael Bendtsen, Lyddæmper-central, som har fire afdelinger i Nordsjælland, søndag. Han sidder også med i bestyrelsen for Auto-G.

- Og jeg hører det samme fra mine kolleger – der har sågar været interesse for at åbne nye afdelinger, tilføjer han.

Selv glæder han sig over en foreløbig fremgang i salget for Auto-G i Nordsjælland på 8,2 procent i år.

- Det er jeg stolt af, og på baggrund af den nye udvikling bliver det næppe mindre næste år. Vi startede vores afdeling i Farum 1. april i år fra nul, og vi har fået sælgere i marken, siger Michael Bendtsen.

Han peger også på muligheden for fremgang for Auto-G’s værkstedskæde, som pt tæller 134 Auto Plus værksteder over hele landet.

- Det er en helt fri kæde – uden bindinger. Efter at have kæmpet med mange bindinger i autobranchen, som den nye EU-forordning har løsnet op for, kan man undre sig over, at mange frie værksteder ligefrem må søge juridisk bistand for at komme ud af værkstedskædernes bindinger, udtaler Michael Bendtsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157