23948sdkhjf

Bybil runder én million kunder

Det globale delebilskoncept car2go har nået en milepæl på én million kunder og er nu verdens største delebilsoperatør.
Daimlers delebilskoncept car2go, som blev lanceret i september i København, har vokseværk og kan nu fejre én million registrerede kunder på globalt plan.

- car2go har etableret sig med succes i verden, fordi det er et reelt alternativ til bytrafik og er i mange byer nu en integreret del af det urbane landskab. I de kommende år vil vi fortsætte med at udvide vores marked i andre byer i verden. Den fortsatte vækst i brugere i de byer, hvor car2go allerede eksisterer, bekræfter, at vores model virker og forbedrer kvaliteten af borgernes liv, siger Thomas Beermann, administrerende direktør for car2go i Europa.

I de otte lande og 30 byer over hele verden, hvor car2go befinder sig, har car2go-medlemmer kørt over 32 millioner ture.

Vil udvide i København

Også lokalt har de blå-hvide smart fortwo-biler vundet indpas i københavnernes transportvaner, og car2go er nu den største delebilsoperatør med egne biler i København målt på antal udlejninger, biler og medlemmer.

- Siden vi lancerede i København, har vi oplevet en stigende interesse for car2go, og vi arbejder fortsat på at udvide, så endnu flere københavnere kan få glæde af vores service. Foruden forbrugere ønsker vi også at komme i dialog med virksomheder af alle størrelser om en simpel, velafprøvet og kosteffektiv pakke. Det er vores erfaring, at vores løsning øger mobilitet og medarbejdertilfredshed samt reducerer virksomhedens omkostninger til personbefordring, siger car2gos danske Location Manager, Anders Kragelund.

car2go-konceptet bygger på, at brugerne nemt kan finde en bil i nærheden via en app, hvorfra medlemmer med et enkelt tryk kan reservere en bil. Senest har car2go relanceret app’en, således at medlemmerne nu også kan åbne car2go-billerne med sin smartphone. Derved er lejen gjort 100 procent mobil og digital.

I Danmark har car2go flere hundrede udlejninger om dagen, og tallet stiger løbende. I øjeblikket stiger car2go’s medlemstal med 10 procent om ugen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093