23948sdkhjf

Lotus-chef: Marco Sørensen er klar til Formel 1

Evnerne er til Formel 1, og det handler om at finde en åbning til danskeren, mener Lotus' chef for unge kørere
Racerkøreren Marco Sørensen kan ifølge Gwen Lagrue, der er leder af Lotus-holdets udviklingsprogram for unge kørere, godt tillade sig at stile efter et sæde i Formel 1 fra 2015.

Lotus-chefen fortæller, at holdet har en stor tro på den 23-årige dansker.

- Vi er ved at finpudse det sidste, men Marco er klar til Formel 1.

- Det sidste skridt er altid det sværeste, for selv om han er klar, så skal der også være en mulighed.

- Vi forsøger at undersøge hans muligheder, for det vigtigste er at få ham i Formel 1. Han kan derfor ende med at køre for et andet hold end Lotus, siger Gwen Lagrue.

Marco Sørensen åbner lørdag eftermiddag sæsonen i Renault 3.5 World Series, der sidste år banede vejen til Formel 1 for Kevin Magnussen.

Sørensen har kørt serien de seneste to år, men i denne sæson er Saxo Bank kommet om bord som sponsor hos Lotus. Det kan skubbe danskeren i den rigtige retning.

- Motorsport er ikke gratis. Ud over talent, attitude og at den rette chance skal opstå, så skal man have stærke partnere omkring sig.

- Vi er 200 procent sikre på hans talent. Sidste år kæmpede han med Kevin Magnussen i World Series. De to er på samme niveau og har samme potentiale, siger udviklingschefen.

Renault 3.5 World Series-sæsonen begynder lørdag klokken 16 på Monza-banen i Italien, hvor kørerne også skal i aktion søndag.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079