23948sdkhjf

Send lønnen med en app

Ny app giver virksomheder – eksempelvis værksteder – mulighed for at indberette lønnen til deres medarbejdere via smartphone.
Bluegarden – som tidligere var en del af Multidata – har udviklet en mobilapplikation til lønindberetning. Det viste sig nemlig, at særligt de mindre virksomhedskunder som eksempelvis værksteder har to helt overordnede ønsker til lønadministrationen: At medarbejderne får korrekt løn til tiden, og at lønnen er så enkelt som muligt at administrere.

Løn-app’en imødekommer begge disse behov. For det første ved at gøre det muligt at indberette løn, når og hvor man vil. Dermed kan den lønansvarlige indberette og registrere medarbejdernes data, mens de er i frisk erindring. For det andet gør app’en det enkelt at håndtere og indberette oplysningerne. I første omgang kommer det 5000 af Bluegardens mindre virksomhedskunder til gode.

- App’en er skabt til den lille virksomhed, hvor ejeren ikke blot skal passe for eksempel sin butik eller sine opgaver som håndværker, men typisk også skal klare de administrative opgaver. Her vil vi give vores kunder større fleksibilitet og bidrage til at gøre deres hverdag nemmere, siger Per Storm, som er markedsansvarlig i Bluegarden.

Testpiloter inddraget

Da Bluegarden skød sin mobil-strategi i gang med udviklingen af en app til lønindberetning til mindre virksomheder, blev kunderne inddraget i arbejdet.

- Vi har haft en række testpiloter med på hele rejsen fra idé til færdig app, og det har vi lært meget af. Uden dem havde vi ikke stået med så enkel en løsning som den, vi nu kan tilbyde vores kunder, siger Per Storm.

App’en er udviklet af Bluegarden i samarbejde med In2Media. App’en kan downloades gratis i Apples app-store. En version til Android er også under udvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141