23948sdkhjf

Vækst med lysets hastighed

I løbet af blot ganske få år har fynske Scangrip med innovation, ny teknologi og en intensiv markedsføringsindsats formået at skabe sig en position som Europas førende leverandør af til professionelle.
Scangrip A/S i Svendborg har på få år opnået stor succes med LED-arbejdslamper til det professionelle marked. Virksomheden har stor fokus på udvikling af designmæssigt flotte og funktionelle løsninger og har ved hjælp af visioner, nytænkning og innovation markeret sig internationalt som en førende og toneangivende leverandør, oplyser er pressemeddelelse fra firmaet.

- Fra den allerførste arbejdslampe blev solgt for kun seks år siden og til i dag, har virksomheden gennemgået en fantastisk udvikling. Hvor vi tidligere var en klassisk værkstøjsproducent, har vi nu fokus på højteknologisk produktion af avanceret LED-belysning, siger virksomhedens ejer, Anders Borring.

- Vores succes skyldes i høj grad vores evne til nytænkning og nyudvikling. Vi er hele tiden på forkant med den nyeste LED-teknologi, som vi indarbejder i funktionelle og innovative lysløsninger. Samtidig høster vi stor anerkendelse i markedet for vores kvalitet og fokus på design. En lang række af vores produkter er da også beskyttet med designpatenter, tilføjer han.

Anders Borring fortæller om virksomhedens helt usædvanlige vækst:

- 2012 blev det bedste år nogensinde i virksomhedens mere end 100-årige historie. I 2013 er vores omsætning vokset med mere end 50 procent, og i budgettet for næste år forventer vi en yderligere vækst på over 30 procent, så vi i 2014 runder en 3-cifret millionomsætning.

Som en helt naturlig konsekvens af den massive vækst, styrkes virksomhedens organisation nu med fem nye medarbejdere inden for salg, marketing og kvalitetssikring (se navnesiderne i næste printavis den 10. januar).

Lys til hele verden

Scangrip har altid været meget internationalt orienteret med solidt fodfæste på en lang række eksportmarkeder og med en eksportandel på 85 procent. Den massive vækst på belysningsområdet har forstærket virksomhedens internationale position, og de populære arbejdslamper afsættes til mere end 25 forskellige lande, både under eget brand, Scangrip Lighting, og til nogle af verdens førende brands.

Produkterne produceres på egne fabrikker i Svendborg og i Kina samt hos udvalgte, specialiserede partnere.

- For at sikre virksomhedens førende markedsposition forventer vi allerede i begyndelsen af det nye år at foretage yderligere investeringer i Kina i form af opkøb, udtaler Anders Borring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063