23948sdkhjf

Per Martini fejrer 60 års jubilæum

Per Martini, mangeårigt bestyrelsesmedlem, senest som formand og nu kommiteret i Andersen & Martini A/S, er fyldt 80 år og still going strong. Han kan snart se tilbage på snart 60 aktive år i bilbranchen, idet han den 1. september kan fejre 60 års virke hos A&M.
Per Martini har efter soldatertjeneste i Flyvevåbnet og en HA-eksamen fra Handelshøjskolen i København deltaget i udviklingen af Andersen & Martini. Hans engagement har været gennemgående lige fra de trange efterkrigsår med importrestriktioner, ekspansion i 1960’erne, oliekrisen med kørselsforbud i 1970’erne, og gennem et utal af regeringsindgreb med ekstra afgiftsbyrder for den danske bilbranche.

Lige siden etableringen af Andersen & Martini i 1939, hvor hans far Percy Martini var den ene stifter, har virksomheden forhandlet GM-produkterne Opel, Chevrolet og Cadillac. I 1974 blev Lada-mærket også en del af A&M, og i 1998 blev Kia tilføjet. I 2002 kom Saab og Fiat ind i virksomhedens produktportefølje og senest har man i år udvidet selskabet yderligere ved også at tilføje Peugeot.

I de seneste år har virksomheden med Per Martini som bestyrelsesformand opkøbt Oluf Svendsen A/S, Islev Motor A/S og Saab Center. Således er A&M i dag solidt funderet som veletableret og anerkendt forhandler af Opel, Cadillac, Kia, Fiat og Peugeot i Storkøbenhavn, med ni moderne bilforretninger, Danmarks største skadecenter og cirka 235 ansatte, oplyser en pressemeddelelse.

Andersen & Martini A/S har været børsnoteret siden 1986 og er i dag den eneste danske børsnoterede bilforhandler.

Per Martinis 60 års dag fejres ved en reception kl. 14-16 fredag den 30. august i selskabets afdeling på Gladsaxevej 340 i Søborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11