23948sdkhjf

D.A.F. og FAI opruster forud for fusionen

I forbindelse med oprettelsen af den nye organisation AutoBranchen Danmark og de dertilhørende strategiske overvejelser styrker D.A.F. og FAI nu deres sekretariat på centrale områder.
- Vi mener det, når vi siger "viden til forskel", og det er derfor vi nu opgraderer vores kompetencer, siger D.A.F.-direktør Jens Brendstrup med henvisning til den kommende organisation Autobranchen Danmarks slogan. Han suppleres af FAI’s adm. direktør Michael Nørregaard:

- Vi vil gerne sætte barren højt for os selv og for den medlemsservice, vores medlemmer fortjener. Det kræver omvendt, at vi har de rigtige ressourcer, der kan levere.

De to foreninger, der til nytår smelter endeligt sammen til en samlet organisation, har derfor ansat tre nye ansigter på tre strategisk vigtige områder. Det drejer sig om medlemsservice, kommunikation og det nye AutoBranchens VidenCenter, der skal give den nye organisation en stærk faglig og teknisk profil.

Ny kommunikationschef

Som ansvarlig for kommunikationsindsatsen i det nye AutoBranchen Danmark har de to foreninger pr. 1. august ansat Lisa Sandager Ramlow, der kommer fra en stilling som presse- og kommunikationsrådgiver i Dansk Erhverv. Hun har tidligere været kommunikationsansvarlig i Konkurrencestyrelsen og Danmarks Eksportråd. Lisa Sandager Ramlow tilfører dermed det nye organisationsprojekt solid erfaring med udvikling og implementering af presse- og kommunikationsstrategier og et veludviklet netværk blandt journalister, oplyser de to foreninger.

Som kommunikationschef bliver Lisa Sandager Ramlows fremmeste opgave netop at koordinere kommunikationen og presserelationerne såvel op til som efter lanceringen af det nye AutoBranchen Danmark til nytår. Hun er 48 år, uddannet cand.merc. i kommunikation fra Copenhagen Business School og har en tillægsuddannelse i journalistisk fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Stærk autoteknisk profil

I forbindelse med etableringen af D.A.F.’s og FAI’s AutoBranchens Videncenter, der samler og styrker foreningernes brede vifte af faglige rådgivningskompetencer inden for kvalitet, effektivitet, uddannelse, miljø og autoteknik, er John Milton blevet ansat som konsulent pr. 1. august. John Milton bringer med sig 25 års erfaring inden for det autotekniske område. Senest har han som selvstændig med sin virksomhed Dansk Karrosseri Teknik skabt gode resultater for utallige værksteder med hans rådgivnings- og uddannelsesaktiviteter, oplyses det.

I AutoBranchens VidenCenter er John Milton ansvarlig for at udfolde en styrket teknisk dimension af det nye organisationsprojekt, herunder kursusvirksomhed, værkstedscertificering og autoteknisk rådgivning. Han er 46 år og oprindeligt udlært karrosserismed fra Tårnby Karrosserifabrik.

Styrket medlemskontakt

For at styrke medlemskontakten yderligere, har D.A.F. ansat Svend-Aage Kroman som konsulent pr. 1. juli. Svend-Aage Kroman skal stå i spidsen for at udrulle flere nye projekter som eksempelvis det nye kvalitetskoncept D.A.F. Brugtbil. En af Svend-Aage Kromans vigtigste opgaver bliver at varetage rådgivningen af medlemmer i forhold til mange nye kommercielle samarbejdsaftaler. Svend-Aage Kroman har en fortid i MAF og Bilbranchen, men har inden da indsamlet 30 års praktisk erfaring inden for autobranchen, først som mekaniker og værkfører, senere som direktør i en større bilforretning. Med en baggrund både ude i branchen og i organisationsverdenen er Svend-Aage Kroman en oplagt kapacitet at benytte til den nære medlemskontakt ude i landet, oplyser D.A.F. Han er 66 år og er oprindeligt udlært automekaniker og maskintekniker samt uddannet merkonom.

- Vi er stærkt tilfredse med, at det er lykkedes det nye AutoBranchen Danmark-projekt at tiltrække så stærke profiler. Vi glæder os over at tilbyde vores medlemmer en endnu bedre og bredere service fremover, lyder det samstemmende fra Jens Brendstrup og Michael Nørregaard.

De to direktører forventer i øvrigt at ansætte en ny jurist eller advokat i indeværende år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093