23948sdkhjf

Kvalitet, tilfredshed og pris - i den rækkefølge

Svar fra Tryg til D.A.F. og FAI i sag om kvalitet af skadesreparationer.
Kære Michael Nørregaard og Jens Brendstrup

Trygs samarbejde med autobranchen bygger på kvalitet, kundetilfredshed og pris - og rækkefølgen er ikke tilfældig. Vi har sat markedets højeste kvalitetskrav og er glade for den ros, vi har fået for det. Vi måler løbende kundetilfredsheden på vores samarbejdsværksteder - tilfredse kunder er et fælles mål for os og værkstederne.

Vi bruger disse resultater i dialogen med værkstederne, når vi nu i de kommende måneder genforhandler cirka 300 etårige aftaler. Værkstederne bestemmer selv, på hvilket prisniveau de ønsker at tilbyde et fortsat samarbejde. Vi har en pligt til på kundernes vegne at sikre høj kvalitet til en god pris.

Trygs kvalitetskoncept bygger på et tæt, dagligt samarbejde mellem taksatorer og indkøbere. Vores høje kvalitetskrav er også med til at sikre højere omsætning hos værkstederne.

Eksempel: Hvis en bagskærm er delvis skadet, bad vi tidligere værkstedet om at skarre og nøjes med at udskifte en halv skærm. Hvis fabrikkens vejledning siger, at hele skærmen skal skiftes, er det sådan, vi gør. Og vi betaler selvfølgelig for de timer, det kræver at løse opgaven korrekt. Derfor er det forkert at påstå, at vi ikke anerkender, at kvalitetsarbejde koster. Men samtidig må alle aktører erkende, at eftermarkedet generelt er faldende.

Igennem det sidste år har Tryg taget initiativet til et langt bedre samarbejde med branchens organisationer om kvalitet. Det glæder vi os til at udbygge, ligesom vi ser frem en god dialog med værkstederne på sommerens mange møder. Vores prioritering ligger fast: Vi ønsker høj kvalitet, høj kundetilfredshed og gode priser.

Venlig hilsen

Lars Nørgaard

Indkøbsdirektør i Tryg
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078