23948sdkhjf

GoMore sørger for plads til gaverne

Rekordmange rejsende vil benytte samkørsel hjem til jul i år. For at sikre plads til gaverne i bilerne har GoMore netop lanceret en ny "bagage funktion".
Juletrafikken på GoMore slår alle rekorder i år. Allerede en uge før jul har 2.500 personer arrangeret transporten hjem til jul via hjemmesiden, og GoMore forventer, at tallet når at stige til 7.500 personer, inden julen er omme.

Som en lille hjælp til de julerejsende har GoMore netop gjort det muligt for bilister præcist at angive, hvor meget bagageplads hver rejsende har i bilen. Man kan som bilist nu angive bagagepladserne "Lille – eksempelvis skuldertaske, rygsæk", "Mellem – fx weekendtaske" eller "Stor – fx rejsetaske, kuffert" når man opretter sit lift.

Netop når danskerne rejser hjem til jul, er det vigtigt at vide, hvor mange pakker og gaver de kan have med i bilerne, hvilket er årsagen til, at portalen lancerer den lille ekstra funktion nu. Men selvom GoMore har valgt at lancere bagage-funktionen op til jul, er det dog noget som brugerne i almindelighed har efterspurgt, oplyser direktør for GoMore Matias Møl Dalsgaard og siger, at den nye funktion er et naturligt ned i, at samkørsel bliver mere standardiseret som rejseform.

- Det er vigtigt for os, at samkørsel stadig opleves som sjovt og afslappet. Men der er nogle basale ting, som skal være på plads, inden turen køres. For eksempel har mange brug for at vide, hvor meget bagage de kan have med i bilen, især hvis de skal på weekend eller ferie. Bagagepladsen er en del af den billet, du køber, siger Matias Møl Dalsgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126