De åd Jaguarer råt i Frederikshavn
Medarbejderne hos de skandinaviske Jaguar-forhandlere slugte undervisningen hos AUC i indmaden på den nye, avancerede Jaguar F-type.
Kurset omfattede blandt andet en prøvetur på lukket anlæg, hvor der var mulighed for at prøve en V6- og V8-udgave af modellen, som den danske importør British Car Import havde stillet til rådighed. Og det gik ikke stille for sig, da begge modeller giver et højlydt brøl, når man trykker på speederen. De cirka 40 kursister fra Danmark, Norge og Sverige havde alle et stort smil på læberne efter prøveturen.
Tradition for bil-intro
Det er tredje gang, British Car Import afholder introduktion af nye modeller for sine skandinaviske forhandlere hos Autobranchens Udviklingscenter i Frederikshavn. Servicechef Steen Houborg fra British Car Import er meget tilfreds med kursernes forløb.
Frederikshavn er måske ikke Danmarks navle, men det ligger godt for vores skandinaviske partnere, og det er nemt for dem at komme hertil. Autobranchens Udviklingscenter udfører et upåklageligt stykke arbejde, som vi er utroligt glade for. Vores faste underviser Mads Budolfsen har et godt tag på mekanikerne, der typisk deltager i disse kurser. Den efterfølgende kursusevaluering giver i hvert fald topkarakterer til Mads og AUC, siger Steen Houborg.
Godt fagligt netværk
Selve kurset var en teknisk gennemgang af de tre modeller, som er kommet på markedet nu; en V6 med 340 HK, en V6 S med 380 HK og en V8 med 5.0 liters motor, der yder 495 HK. Steen Houborg fortæller, at kurset især har handlet om den store mængde elektronik, som bilerne indeholder.
Det kræver virkelig stor indsigt at skulle servicere disse topmoderne biler, der er spækket med den nyeste autoteknologi. Ud over en faglig gennemgang er kurset også et godt sted at få nogle gode kontakter, man kan bruge i sit daglige arbejde med Jaguar-modellerne, siger Steen Houborg.
Han selv har stor erfaring med Jaguar gennem de sidste 45 år, idet han blandt andet stod for introduktionskurset til Jaguar E-type V12, da den blev introduceret i Danmark tilbage i 1971.