23948sdkhjf

Prøv kræfter med køreassistentsystemer

Køreassistentsystemer såsom automatisk parkering, genkendelse af trafikskilte og automatisk distancekontrol bliver mere og mere almindelige. Nu tilbyder Autostadt i Wolfsburg, Tyskland, sine gæster mulighed for at prøve disse tekniske systemer i de bilmodeller, som fremstilles af Volkswagen.

Bestyrelsesformand for Volkswagen AG, Martin Winterkorn, og adm. direktør for Autostadt, Otto F. Wachs, stod forleden for den officielle åbning af den nye bilistattraktion i Wolfsburg, der har fået navnet "Ausfahrt".

- Den fortsatte udvikling af Autostadt, en af Volkswagen Group’s kommunikationsplatforme, afspejler selskabets udvikling. Den nye bilistattraktion Ausfahrt kombinerer et klart kundefokus, kvalitet og service til en unik oplevelse. Samtidig kan Autostadt’s gæster stifte bekendtskab med nuværende og fremtidige teknologier fra Volkswagen Group. De kan også køre XL1 og e-up!, to køretøjer, som viser vejen til den automotive fremtid, siger Martin Winterkorn.

Ausfahrt dækker et areal på 15.000 kvadratmeter foran kundecentret og blev bygget på kun 10 måneder. Der er et stort areal, hvor bilisterne med vejledning fra instruktører kan afprøve de tekniske systemer såsom automatisk parkering. Otto F. Wachs forklarer:

- Ausfahrt giver Autostadt’s gæster en chance for at lære nye systemer og teknologier at kende på en livagtig måde, væk fra den dagligdags vejtrafik. Det er ikke kun sjovt, det forbedrer også trafiksikkerheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08