23948sdkhjf

Grønland bliver orange med Sixt

Grønland får sit første internationale biludlejningsselskab.
Det sker den 1. juli, når Sixt Danmark åbner et udlejningskontor i Nuuk. Dermed bliver endnu et land på Sixts verdenskort orange – selskabets logofarve.

Hidtil har rejsende i Grønland været henvist til lokale aktører, når de har villet leje en bil på øen. I takt med et stigende antal udenlandske turister og erhvervsrejsende er behovet for et biludlejningsselskab med international profil imidlertid vokset. Det kommer nu. Mandag den 1. juli 2013 åbner biludlejningsvirksomheden Sixt nemlig et kontor i Nuuk.

- Sixt Danmark er i stærk fremgang, og åbningen i Grønland er et naturligt skridt i denne udvikling. Vi glæder os meget til at åbne vores første arktiske kontor, hvor vi håber at kunne tiltrække nye kunder med vores internationale profil, siger Henrik Isaksen, bestyrelsesformand hos Sixt Danmark. Han suppleres af Allan Juhl, der har udlejet biler i Grønland siden 2010 og fremover kommer til at stå for den daglige drift af Sixts kontor i den grønlandske hovedstad:

- Etableringen af et internationalt biludlejningsselskab som Sixt har stor betydning for vores ø, hvor vi i disse år ikke bare oplever et stigende antal turister. På øen bor også mange udenlandske fagfolk, der har slået sig ned for en kortere eller længere periode for at arbejde i Grønland, for eksempel på olieboreplatforme. De har naturligvis ingen interesse i at købe bil her, men anskaffer sig en lejebil i stedet. Ligesom turisterne vil firmaerne dog gerne handle med et brand, som de kender hjemmefra og har tillid til. Det kan de fra den 1. juli 2013, når Sixt åbner i Nuuk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078