23948sdkhjf

Surferglad motorjournalist

Motor-magasinets redaktionschef Kim Lesanner fylder 50 år den 23. december. Vi fejrer ham til januar.
2012 har budt på en sand vrimmel af runde fødselsdage på Motor-magasinets redaktion: Michael Nørfelt (50 år i januar), Tina Altenburg (40 år i januar), Terkel Spangsbo (65 år i august), Hans Rømer (70 år i oktober) og Kurt Ellegaard (75 år i november).

Nu føjer endnu et markant medlem af fagbladets redaktion sig til rækken, idet Kim Lesanner, journalist og redaktionschef på Motor-magasinet siden 2000, dagen inden juleaften kan fejre sin 50 års fødselsdag.

Kim Lesanner har således i 12 år været en vellidt, loyal, seriøs, tålmodig og flittig skribent på autobranchens uafhængige fagblad, hvor han er kendt for at være glad for at lege med ord og ordspil i hans mange og ofte "længere" artikler.

- Jeg føler at være med til at producere et fagblad, der er værdsat blandt læserne, og som faktisk er med til at gøre en forskel med hensyn til også at være medvirkende til at udvikle autobranchen, siger den vordende 50 års fødselar, som er klassisk uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole i Århus i 1989. Forinden havde han blandt andet gennemført en samfundssproglig studentereksamen på Rungsted Statsskole og aftjent sin værnepligt ved Livgarden.

Den alsidige journalistiske løbebane gik forbi Dagbladet Roskilde Tidende, Frederiksborg Amts Avis, Bådnyt og Facts & Fænomener under Bonniers samt Danske Kommuner som redaktionssekretær, inden han i 1998 blev redaktionschef på FDM’s blad Motor.

Kim Lesanner, som er medlem af Motorjournalisternes Klub Danmark, kom således til Motor-magasinet fra bilområdet og har siden 2000 opbygget en stor viden om den danske autobranche.

Fra Hørsholm til Skive

Kim Lesanner er opvokset i Rødovre og Kokkedal og boede i en årrække i et mindre rækkehus i Hørsholm. Men her blev pladsen for trang for familien, og i 2007 rykkede han teltpælene op og flyttede med hele familien til Skive, hvorfra hans kone, Pia Svoldgaard Lesanner, kommer og har sin familie. Hun er i dag mediekonsulent på Skive Folkeblad. Familien tæller desuden Julie på 17 år og Andreas på 12.

Det har dog ikke ændret på Kim Lesanners daglige engagement i Motor-magasinet, som nu styres fra hjemmekontoret i et dejligt ældre parcelhus tæt på vandet i Skive.

At vandet ikke er for langt væk, passer fødselaren fint – han er således en erfaren surfer og er i dag Dansk Sejlunion-certificeret træner i Skive Windsurfingklub. Motionen handler desuden om badminton og løb.

Kim Lesanner er i dag lokalt forankret i Skive – blandt andet som sekretær og bestyrelsesmedlem i Skive Fjord Morgen Rotary Klub, ligesom han deltager i den kommunalt nedsatte borgergruppe SkiveMidtby om et stort byfornyelsesprojekt.

- Jeg sætter pris på at "gøre en forskel" og gøre min nye udkants-hjemby til et bedre sted at bo for både mig selv og de næste generationer, forklarer Kim Lesanner.

Kim Lesanner fylder 50 år den 23. december. Motor-magasinet fejrer ham i det nye år – fredag den 18. januar kl. 13-15 med en reception på Motor-magasinet, Marie-lundvej i Herlev.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172