23948sdkhjf

Milepæl i flådestyring

Med 175.000 køretøjer fortsætter TomTom som Europas største udbyder af flådestyringssystemer fra én platform.
TomTom har passeret endnu en milepæl ved at 15.000 kunder nu aktivt administrerer over 175.000 køretøjer ved at anvende et flådestyringssystem. Det er en stigning på 30 procnet i forhold til de 134.000 køretøjer, der var i begyndelsen af året. Som et resultat af TomToms organiske vækststrategi, forbliver Webfleet det største enkelt-platforms og systemuafhængige flådestyringssystem i Europa, oplyser det hollndske firma.

Den fortsatte vækst afspejler den igangværende udvikling af et verdensomspændende netværk af lokale partnere, som skal sælge og supportere TomToms avancerede systemer.

- TomTom har cementeret sin førende position i branchen ved at tilbyde konsekvent fremragende produkter og support, der leveres af et stadigt voksende netværk af lokale forhandlere i 22 lande, siger Thomas Schmidt, adm. direktør hos TomTom Business Solutions.

For at understøtte denne vækst har TomTom for nylig udvidet kapaciteten i sin Webfleet flådestyrings softwareplatform med nye standarder for sikkerhed, tilgængelighed og ydeevne.

- Vores netværk af partnere, som er opdateret med vores avancerede teknologi og fremtidssikrede IT-infrastruktur, hjælper kunderne med at realisere daglige besparelser på samlet mere end 1,5 millioner euro, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093