23948sdkhjf

Mondæn bilsvindler sagsøges

En 29-årig mand, hvis sidst kendte bopæl var på en lystejendom på Avderødvej i Karlebo i Nordsjælland, bliver nu stævnet med krav på langt over en million kroner i forbindelse med handel med luksusbiler. Han er tidligere på året blevet idømt fire års fængsel for svindel, skriver Frederiksborg Amts Avis.

En af landets største bilimportører, firmaet Ejner Hessel A/S, har nu gennem sin advokat stævnet den 29-årige mand i fuld offentlighed gennem Statstidende for 1.079.575 kroner med tillæg af renter og inkassogebyrer.

Den offentlige stævning sker, fordi det ikke er lykkedes for advokaten at aflevere stævningen til manden, som sidst gennem længere tid havde bopæl på en landejendom på Avderødvej 59, selv om den officielle adresse var placeret i Flensborg.

Stævningen handler om ti biler som blev handlet i 2007 og 2008 gennem et spansk selskab ved navn Marbella Global Position Sys.

Imidlertid står det klart, at den 29-årige uddannede biløkonom kan - eller snart kan - være at finde i et af landets fængsler eller arresthuse. For i oktober i år blev Glinvad ved Retten i Odense idømt fire års fængsel for svindel med handel med luksusbiler. Derudover blev han dømt til at betale seks millioner kroner i erstatning til Skat.

Sagen fra Odense er dog bare en af flere sager, hvor den 29-årige indgår. Det er tidligere blevet afdækket i blandt andet Ekstra Bladet sidste år, at også prinsesse Marys tidligere ridelærer har haft en central rolle i hans svindlelnumre, der øjensynlig også er gået ud over dronning Margrethes veninde Dorte Foss, gift med erhvervsmanden Nils Foss.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079