23948sdkhjf

Introduktion af kortids privatleasing

BMC Leasing A/S introducerer et nyt begreb i den danske privatleasing-verden.
- Vi har imødekommet et ønske fra mange leasingkunder og tilbyder derfor nu Kort Tids Privatleasing, som simpelthen er en privatleasing-aftale, der kun løber i seks måneder, oplyser direktør Jan Lorenzen fra BMC Leasing A/S.

BMC Leasing tilbyder forskellige biler, som alle har det til fælles, at førstegangsydelsen ligger på 5900-7900 kroner og en fast aftalt løbetid på seks måneder.

- Efterspørgslen på vort nye produkt er stor. Mange kunder har ofte et behov for en ordentlig bil i kortere tid, for eksempel i en situation, hvor man skal til at starte i et nyt job, og der måske ikke er ordentlige trafikforbindelser, forklarer Jan Lorenzen.

- Der kan man vælge at investere i en gammel og slidt bil, med deraf følgende risiko for ikke at kunde starte den om morgenen, og stor sandsynlighed for forskellige nedbrud, eller man kan vælge den sikre løsning og privatlease en ny, moderne bil i en periode på kun seks måneder, tilføjer han.

- Det giver også den tryghed, at efter et halvt år ved man, om jobbet er "sikkert" og kan så handle ud fra det, ved måske at købe en bil eller lease en bil for en længere periode, siger Jan Lorenzen.

BMC Leasing A/S oplyser at være markedsførende inden for området privatleasing af specielt mindre og økonomiske Opel og Citroën biler, men Suzuki biler er også på programmet. Kunderne kommer fra hele landet – også øst for Storebælt. Jan Lorenzen oplyser, at der er rigtig travlt med udlevering af specielt Opel Corsa 1.3 CDTi 95 HK Cosmo Edition, der kører 28 km/l.

Mere på www.bmc-leasing.dk

BMC Leasing er en del af BMC Auto A/S, som er autoriseret forhandler og serviceværksted for Opel og Citroën i Horsens og Brande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097