23948sdkhjf

Deltagerne klar til DM i Skills

I slutningen af januar er der DM i Skills - det årlige Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelser. 35 fag og knap 200 unge er klar til kampen om at blive landets bedste.
Odense kommer til at boble af godt håndværk, excellent faglig kunnen, passion og entusiasme, når knap 200 unge fra 35 erhvervsuddannelsesfag samles til DM i Skills. Det sker den 26.-28. januar 2012 i Odense Congress Center. Her indbyder SkillsDenmark nemlig til det årlige mesterskab for de bedste af de bedste elever fra de danske erhvervsskoler - DM i Skills.

- Vi glæder os afsindigt meget til at vise omverdenen det høje niveau, der er på erhvervsuddannelserne, og forhåbentlig smitter vores elevers glæde og stolthed over deres fag af på de besøgende, så nogle af dem får lyst til at begynde på en erhvervsskole, siger formand for SkillsDenmark, Jesper Juul Sørensen.

I 2011 besøgte 14.500 mennesker DM i Skills. Til januar forventer SkillsDenmark endnu flere gæster - særligt elever fra grundskoler, der står for at skulle vælge ungdomsuddannelse. Alle er imidlertid velkomne til at kigge forbi konkurrencerne - der er gratis adgang alle tre dage.

Prøv et fag

Ud over muligheden for at opleve dygtige unge kæmpe om at blive landets bedste til deres fag, så kan de besøgende selv prøve kræfter med forskellige håndværk og erhvervsfag. 25 fag er spredt ud i kongrescentrets haller, og alle steder vil der desuden stå studievejledere klar til at svare på eventuelle spørgsmål.

Fredag den 27. januar er der en helt særlig konkurrence for udvalgte 9. klasser: Skills Stafetten. 36 hold med tre elever på hver skal kæmpe i praktiske opgaver på hurtighed og teknisk snilde. Det foregår på den store scene i Arenaen. I pauserne spiller stomp-bandet Heartbeat.

Kontaktoplysninger på DM i Skills-deltagerne kan rekvireres hos SkillsDenmark. De er udtaget via skolemesterskaber og regionale mesterskaber.

Mere på www.skillsdenmark.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079