23948sdkhjf

Uno-X overdrager butiksdriften til BFI

Som en del af rendyrkningen i Uno-X overdrages butiksdriften til BFI – et aktieselskab oprettet af selvstændige benzinforhandlere. Ved at fjerne al administration, logistik og indkøb i forbindelse med butiksdriften kan Uno-X langt bedre øge fokus på de processer, som omhandler salg af brændstof og energi.

- Vil man, som vi, være Nordens mest effektive og ukomplicerede brændstof- og energiselskab, så handler det om at skære ind til benet, siger Michael Norden, direktør i Uno-X Automat.

Gennem det nye samarbejde med BFI vil Uno-X varetage al aktivitet på stationernes forplads, mens BFI sikrer kunderne en god oplevelse i den tilknyttede butik.

I øjeblikket er Uno-X godt i gang med at konvertere landets YX-stationer til Uno-X automatstationer, og der er i dag 273 Uno-X’ere i drift. I den forbindelse er det målsætningen, at butikkerne samtidig konverteres til det nye Extra koncept, som Uno-X selv har været med til at udvikle.

Som en del af aftalen med BFI har Uno-X sikret, at Reitan Distribution, som blandt andet ejer Uno-X i Danmark og Norge, bliver distributør af alle butiksvarer i samarbejdet. Ad den vej bliver den del i familien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078