23948sdkhjf

Bliv autoteknolog på Sjælland

Informationsmøde om ny mekaniker-uddannelse i Haslev på torsdag den 22. april.
- Endelig kommer der en overbygning på hele auto- og transportsektoren på Sjælland. Uddannelsen udbydes i øjeblikket kun i Viborg og Århus, og EUC Sjælland er stolte af at kunne udbyde autoteknolog-uddannelsen, som tilstræber at være på forkant med den elektroniske udvikling i autobranchen, siger afdelingsleder på EUC Sjælland, Lars Fredslund.

- Og autobranchen hilser med glæde den nye uddannelse velkommen på Sjælland. Den er et seriøst bud på efteruddannelse i en branche, hvor ny elektronik og it stiller store krav til medarbejdernes kompetencer, tilføjer han.

- Vi har i mange år haft en velrenommeret automekaniker-uddannelse, og vi har altid leveret gode mekanikere til branchen. Derfor har vi en solid platform, når vi fra august 2010 udbyder autoteknolog-uddannelsen, siger Lars Fredslund, der tilføjer, at EUC Sjælland forventer at have en velfungerende afdeling med 70-80 studerende i løbet af kort tid.

EUC Sjælland udbyder som den eneste uddannelsesinstitution på Sjælland uddannelsen til autoteknolog - der er informationsmøde torsdag den 22. april kl. 16-19 på Skolegade 21 i Haslev, hvor der vil være mulighed for at møde både undervisere og studerende fra den to-årige uddannelse.

- Har du lyst til at blive mellemleder i autobranchen med et stort know how om elektroniske autosystemer, it-systemer, økonomi, ledelse, salg og service med fokus på kundepleje og kommunikation? Så er autoteknolog-uddannelsen lige noget for dig, mener Lars Fredslund.

Uddannelse for folk i autobranchen og studenter

Folk, der i forvejen er uddannet i autobranchen, som for eksempel automekanikere eller karrosserismede, kan søge ind på uddannelsen. Men også studenter med en stx, hf, hhx eller htx eller anden relevant erhvervsuddannelse kan søge ind via Den Koordinerede Tilmelding (KOT). Ansøgningsfristen er den 5. juli 2010.

Den to-årige korte videregående uddannelse er SU-berettiget, og EUC Sjælland er behjælpelig med at udfylde ansøgningsskema til SU-styrelsen.

Der er uddannelsesstart mandag den 9. august 2010. Den teoretiske del af uddannelsen foregår i Haslev, mens den praktiske del ligger i Køge.

Mere på www.eucsj.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094