23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

OPBYGNINGEN AF DEN LILLE racer Citroën DS3, der debuterer på de danske asfalt baner i 2011, er godt i gang, oplyser FDM Jyllandsringen. Det sker dels hos et dansk firma, Boisen Motorsport, og hos udenlandske samarbejdspartnere. Den lille vogn disker op med 155 hk, og er testet af DTC-køreren Tom Pedersen på Padborg Park. "Den opfører sig som den skal, med en lille overstyring og med mulighed for at tvinge bagenden ud til en mindre udskridning", udtaler han. Nærmere oplysninger omkring Citroën DS3 Cup kan fås ved henvendelse til Citroën Danmark A/S ved Jesper Haslund Kristoffersen.

DET ÅRLIGE AUTOSPORT RACING SHOW afvikles i dagene 13.-16. januar i det store udstillingscenter i Birmingham, NEC. Der forventes en stribe interesserede deltagere fra den amerikanske IndyCar serie, der samtidig i 2011 kan fejre 100 året for det første løb i Nordamerika. En del af de store leverandørfirmaer til bilsporten udstiller med de seneste udviklinger.

DEN RELATIV NYE racerserie Superleaque Sonagol Formula fortsætter i 2011 med 12 løb, og med flere afdelinger i Asien og måske i Australien. Præmiesummen var sidste år over 37 millioner kroner, hvor vinderen vandt mere end 1,8 millioner kroner. Præmiesummen er udvidet i 2011. Det er serien, som benytter berømte fodboldklubber som teamnavne. Kasper Andersen, Silkeborg, var tidligere med og repræsenterede fodboldklubben FC Midtjylland, der måtte trække sig tilbage på grund af økonomiske problemer.

SELVOM FORMEL 1 sæsonen 2011 først starter den 13. marts i Bahrein, er der fuldt tryk på udviklingskedlerne hos samtlige teams i disse uger. Et af de første teams, som er klar, og viser den nyeste kreation i den nyeste racer, er Scuderia Toro Rosso på banen i Valencia den 1. februar. Teamet benytter Ferrari-motorer, mens søsterteamet Red Bull, og den dobbelte verdensmester i 2010, benytter Renault-motorer.

ASTON MARTIN UDVIDER racing-aktiviteteterne i 2011 med flere kørere, som endnu ikke er navngivet, men også med flere løb i hele kalenderen.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096