23948sdkhjf

Ib Kragh i Peugeots rallyteam

Den tidligere rallymester fire gange, Ib Kragh, bliver ny mand i det danske Peugeot rallyteam i 2011. Han skal styre den tidligere mesterskabsbil Peugeot 207 S2000, og det bliver første gang, han kører en Peugeot. Ib Kragh har de senere år kørt en Fiat Grande Punto.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg gerne vil længere frem i feltet, og når jeg ser mig omkring i Europa, er det Skoda Fabia og Peugeot 207, som er hurtigst. Det tegner godt, siger Ib Kragh, der driver et autoværksted i Juelsminde. Han håber, at teamet kan lære ham noget, ligesom han mener, at han har mulighed for at lære teamet noget.

- Jeg kender jo teamet fra de sidste år, hvor vi har været konkurrenter. Vi har løbende været i kontakt, og hjulpet hinanden. Teamchef Jens-Ole Kristiansen har jeg jo kendt, siden jeg selv begyndte at køre rally. Han var dengang en stor kanon, men jeg gav ham klø i 1996, da jeg vandt mit første Danmarksmesterskab. Det kan han sikkert huske - ellers skal jeg nok minde ham om det, siger Ib Kragh.

Den anden kører i Peugeot Sport Dealer teamet bliver Christian Jensen, som til sæsonen 2011 får en helt ny bil af samme type. Den bliver leveret sidst i januar som samlesæt. Første gang, de to rallystjerne skal i dyst, bliver ved DM1 Wikinger Rally i Sydslesvig i slutningen af marts.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.07