23948sdkhjf

Rekordresultat for BCA bilauktioner

Har store forventninger til 2011 med skræddersyet re-marketing, der i 2010 førte til 30 procent stigning.
For sjette år i træk leverer det store bilauktionsfirma BCA i Vejle et rekordstort resultat og en fremgang i omsætningen på næsten 30 procent. Bilsalget er tilbage i højt gear, og hos BCA er begejstringen til at få øje på.

Auktionarius Peter Worsøe fremhæver den fysiske auktion i bilhuset kombineret med Live Online auktion, hvor kunderne kan byde med hjemmefra via deres pc’er, på lige fod med de købere, der er til stede i hallen, som et par af de vigtigste selling points:

- Vores e-salgssystem via nettet mener vi selv er Europas bedste. Sammenholdt med at vi har mere end 20 års erfaring indenfor eksportauktion gør det os til en stor spiller på markedet. Hovedparten af bilerne på vores eksportauktioner bliver solgt via Tyskland til storopkøbere. Vores stordriftsfordele er åbenlyse, og det giver os høj troværdighed, at BCA været i branchen i 38 år, mener Peter Worsøe.

BCA’s markedsføringsstrategi med business to business-kunder har givet resultater. Og disse resultater er brugt – og vil fortsat blive brugt – til at tiltrække nye kunder.

BCA Danmark har udbudt cirka 28.000 brugte biler til danske og udenlandske købere i 2010 som en del af BCA Europa, der hvert år håndterer omkring to millioner brugte biler.

Om forventningerne til 2011 siger direktør Finn Haargaard:

- Vi har hos BCA kapacitet til den store volumen, som bilmarkedet kræver for øjeblikket. Den skræddersyede re-marketing løsning for leasing-, finansierings- og udlejningsselskaber i slutningen af januar giver os forventninger om op mod 600 biler under hammeren.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078