23948sdkhjf

Nyt fra Nissan og Mazda i Geneve

En ny Nissan crossover bilmodel har verdenspremiere i Geneve i begyndelsen af marts. Bilen har fået modelbetegnelsen ASX, men ellers er det ikke meget, Nissan oplyser, dog at der er tale om en helt ny 1.8 liters turbodiesel-motor, clean-diesel, der opfylder Euro5 kravene, i kombination med en manuel sekstrins transmission og Stop & Go. Den kommer til salg i Japan i februar og i løbet af året i Europa.

Nyt er også en helt ny Mazda5 med skydedøre i begge sider til passagerkabinen med fem sæder og syv i alt. Den kommer med 1.8 liters benzinmotor og sekstrins manuel transmission, samt en nyudviklet 2.0 liters DISI benzinmotor med direkte indsprøjtning, som har reduceret CO2 udslippet i forhold til den 2.0 liters motor, som den afløser. Salget starter i Europa i løbet af efteråret.

Mazda5 er én af tre Mazda premiere i Geneve. Producenten har samtidig lanceret en ny version af den populære Mazda3 med opdaterede motorer i Danmark, som allerede står ude hos de danske forhandlere. På de mest populære udgaver er priserne reduceret med 6400 kroner, mens de tilsvarende sedan-udgaver er reduceret med 1400 kroner. Det betyder, at Mazda3 som hatchback og sedan nu har samme pris. Priserne starter ved 215.000 kroner for 1.6 Go, der har standardudstyr såsom aircondition, tripcomputer, el-spejle med varme, fjernbetjent centrallås og femtrins sædevarme. Næste udstyrsniveau hedder Advance, og toppen er Premium.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078