23948sdkhjf

Jens Brendstrup ny D.A.F.-direktør

Det bliver underdirektør og cheføkonom i Dansk Erhverv, 52-årige Jens Brendstrup, der skal afløse Preben Kjær som ny direktør for Danmarks Automobilforhandler Forening, D.A.F., per 1. august 2010.

Nybilforhandlernes brancheorganisation består af mere end 500 automobilforhandlere og værksteder, der omsætter for 45 milliarder kroner om året og beskæftiger 15.000 medarbejde-re, primært indenfor bilsalg og service.

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening der repræsenterer 20.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning, videnservice, ople-velse og velfærd samt - ikke mindst i denne forbindelse - transport.

Bestyrelsen for D.A.F. ønsker således med ansættelsen af Jens Brendstrup at videreføre den stærke politiske organisation med fokus på medlemsservice og gode rammer for autobranchen i Danmark.

- Bilafgifter bidrager årligt med mere end 30 milliarder kroner i skatter og afgifter, og der er indregistreret 2,5 millioner biler i Danmark. Det gør biler til en væsentlig del af den mobilitet og velfærd, vi har i samfundet. Derfor er vi glade for, at Jens Brendstrup med sit politiske og organisatoriske netværk samt sin økonomiske forståelse vil stå i spidsen for vores organisati-on, udtaler D.A.F.-formand Knud Nielsen, Kia og Opel forhandler i Nordsjælland.

- Vi ser frem til, at Jens Brendstrup vil videreføre det store arbejde, som Preben Kjær har stået i spidsen for, med at samle branchen og sikre den vigtige indflydelse på Christiansborg og i medierne, fortsætter Knud Nielsen.

Jens Brendstrup har været ansat i Dansk Erhverv siden 1988, dengang organisationen hed Handelskammeret og efter en fusion med Dansk Handel og Service blev til Dansk Erhverv.

69-årige Preben Kjær har været direktør for D.A.F. i 17 år. Han står til rådighed for Jens Brendstrup i august måned, hvorefter D.A.F. vil markere lederskiftet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172