23948sdkhjf

Avanceret Wabco-system til Audi

Wabco, der har amerikanske rødder og hovedkvarter i Bruxelles, har udviklet en del nyheder til den nye Audi A8. Blandt andet en ny adaptiv luftaffjedring med sensorstyret computer, der kontrollerer en meget blød og behersket affjedring under alle kørselsforhold, der reagerer i henhold til underlag, hastighed, vægt i bilen og bilens vridningsmoment.

Systemet har også adaptiv vognhøjde, der i en lav justering sparer brændstof med mindre luftmodstand og gør kørslen mere sikker og komfortabel på passagererne. Wabco oplyser, at udviklingen, kaldet FlexRay, markerer et gennembrud i en moderne bils kontrolsystem, der arbejder hurtigere.

Den nye Audi A8 er den sydtyske fabriks absolutte topmodel, der allerede er rost til skyerne overalt af de få, som endnu har haft lejlighed til at køre bilen.

Wabco har mere end 140 års erfaring i levering af sikkerhed, bremseteknologi, transmissioner og meget mere til alverdens lastvogne, busser, trailere med mere. Omsætningen var i 2008 på 14,4 milliarder kroner. Mere på www.wabco-auto.com.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094