23948sdkhjf

Bridgestone dæk på nye Citroën-modeller

Bridgestone vil fremover levere dæk til fabriksmontering på to nye Citroën-modeller; C3 (2010) og DS3, den første model i Citroëns nye DS-program. Med disse nye biler er det første gang i mere end 70 år, at Citroen viser en sådan tillid til en anden dækleverandør i Europa.

Bridgestone’s Turanza ER300 dæk var standard på 15-tommer fælgstørrelser (185/65R15 88H), da den nye C3 5-dørs hatchback debuterede på diverse europæiske biludstillinger i november. Turanza ER300 er et kvalitets touringdæk med et veletableret ry for komfort, stabilitet og sikkerhed på våd vej. ER300 har konsekvent opnået topresultater i uafhængige dæktest de seneste år.

Citroen har valgt Bridgestone’s sportsdæk, Potenza RE050A i 17-tommer størrelser (205/45 R17 88V XL) til den nye DS3 3-dørs hatchback. Dækket har et asymmetrisk mønsterdesign, der leverer et højt sikkerhedsniveau på våd vej, samt lever op til Citroëns krav om fremragende bremseevne på tør vej. Potenza RE050A giver en underholdende køreoplevelse med skarp styrerespons og præcision: RE050A supplerer på perfekt vis, en fremragende og sporty kørende DS3.

- Bridgestone er meget tilfredse med at arbejde sammen med Citroën og med at levere vores Potenza- og Turanzadæk til introduktionen af disse to nye modeller. Begge vores selskaber deler et fælles engagement for kreativitet og teknologi, siger Hr. Didier Schneider, Vice President Original Equipment, Bridgestone Europe.

- At udvide vores forretning med franske bilproducenter og en europæisk topproducent som Citroën styrker vores position som global spiller, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078