23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

DANIEL SORDO/Marc Marti, Citroën C4, vandt Rally Artic i Finland. Den tidligere Formel 1 verdensmester Kimi Räikkönen/Kaj Lindström, også i Citroën C4, kørte af vejen og smadrede bilen. Næste udfordring for den tidligere Formel 1 verdensmester bliver Det Svenske Vinter Rally omkring Karlstad, som er første afdeling i WRC-serien. Räikkönen har udtalt, at han nu satser på rally. Formel 1 tænker han ikke på for tiden.

Alain Prost, tidligere Formel 1 verdensmester, blev nummer to ved Trophee Andros i Alperne i en Dacia Duster.

DTM-SERIEN LÆGGER ud på Hockenheim-banen den 25. april med 10 afdelinger i fem lande. Hele feltet præsenteres i Wiesbaden den 18. april. Finalen er i år i Shanghai, den 31. oktober. Oliver Jarvis afløser Tom Kristensen hos Audi.

CHEVROLET TEAMET i WTCC, VM-serien for standardvogne, får i år følgeskab af en kineser, Darryl O'Young.

LØRDAG DEN 20. februar er der åbent hus hos Power Racing på Østerbro i København, der tilbyder højteknologiske elektriske gokarts. Der er åbent for børn, som får en grundig instruktion i køreteknik og lærer, hvordan man kommer gennem svingene. Der startes klokken 11.00.

JAN MAGNUSSEN HAR aflyst det foredrag, han skulle holde i Odense i Motorklubben Centrum hos Stefan Kaas Biler fredag den 12. februar. Magnussen er kaldt til USA af arbejdsgiveren GM for at teste, men stiller op i Odense senere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078