23948sdkhjf

Biløkonom studerende til Autostadt Wolfsburg

De nye biløkonomer forbereder sig til fremtiden ved en kombination af teoretisk uddannelse, praktiske virksomhedsbesøg og dannelsen af personlige netværk.
Som en tradition for biløkonomuddannelsen på Erhvervsakademiet Århus er det en gruppe af 2. års studerende, som har fået til opgave at arrangere dette års tur for de nystartede biløkonomstuderende. Denne gang vil turen gå til Wolfsburg, hvor de nye samt nuværende studerende skal ind og se Autostadt, hvor VW’s hovedkvarter samt fabrik ligger.

- Formålet med en tur som denne er at give de nye biløkonomstuderende et godt sammenhold, samt at de kan få et godt forhold til 2. års studerende. Det gentages ofte, at netværk er noget af det vigtige i branchen, og på en sådan tur er der en god mulighed for at påbegynde dette netværk, påpeger lektor Morten Dalbøge.

- Ligeledes skulle denne tur gerne give et indblik i hele det system som er etableret omkring en moderne bilproduktion samt forståelse for, hvordan en bilproduktion finder sted i dag, tilføjer han.

Lørdag den 9. oktober går turen så mod Wolfsburg for de 11 nye biløkonomstuderende. Turen vil forgå fra lørdag til mandag. Dagen vil gå med at se Autostadt og med aktiviteter, som skal bringe de studerende tættere sammen, samt et besøg på et Porsche museum.

- Der er blevet arbejdet hårdt med at skaffe kapital til denne tur for de nye studerende. Og vi er meget glade for, at så mange virksomheder syntes, at dette var et projekt som de godt ville støtte, bemærker Morten Dalbøge.

Turen er gjort mulig ved hjælp af de tre hovedsponsorer og 12 sponsorer fra branchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093