23948sdkhjf

Additiver løser problemer

Würth tilbyder en komplet serie af additiver, og flere af produkterne er pladsbesparende koncentrater.
Hvert af de nye additiver i Würths komplette serie kan løse flere forskellige problemer. Samlet set kan programmet løse stort set alle de problemer, der kan opstå i benzin- og dieselmotorer.

Flere af produkterne er koncentrater, der forhandles i små, handy dåser. Fordelen er først og fremmest, at dåsen fylder mindre på lageret, idet indholdet er halveret sammenlignet med et traditionelt additivprodukt. Derfor tager det også kortere tid at fylde additivet på køretøjet.

I det nye program er Würths dieseladditiv blevet til et 2-i-1-produkt, hvilket henviser til, at det er velegnet til alle former for dieselmotorer, inklusive commonrail- og pumpedysesystemer. Fordelen ved dette er, at mekanikeren ikke behøver at bekymre sig om, hvorvidt den pågældende bil består af gammel eller ny teknologi.

Würth har udvidet sit additivsortiment med to produkter til dieselbiler: en ventilrens og en intensiv dieselrens. Ventilrensen renser hele indsugningsområdet, ventiler og forbrændingskammer ved hjælp af en ny teknologi, der opløser aflejringer og dermed reducerer brændstofforbruget og forlænger motorens levetid. Den intensive dieselrens renser hele brændstofsystemet og indsprøjtningsdyserne, og den kan anvendes på forskellige måder - enten hældt direkte i tanken, kørt over filterhuset eller via brændstofpumpen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078